Régi vágyunk volt már, hogy saját vállalkozásba kezdjünk és végre a magunk urai lehessünk. Ehhez szükségünk volt egy weboldalra és egy profi csapatra aki ezt elkészíti nekünk. A legjobbat választottuk, akit csak lehetett weboldal készítés és online marketing témában.

Az első találkozó alkalmával tudtuk, hogy jó helyen vagyunk, nagyon sok vállalkozói tipp mellett, rengeteg ötletet kaptunk, hogyan induljunk el sikeresen az online értékesítés világában. A weboldalunk gyorsan elkészült és mindent tudott amire szükségünk volt. Nem is nagyon heztitáltunk szinte azonnal belevágtunk az online hirdetésekbe is és a Google rendszerében kezdtük el hirdetni a tevékenységünket. Nem kellett sok idő jöttek is az eredmények és naptárunk minden napra megtelt munkával.

Azóta már több mint egy év telt el és még mindig folyamatosan rájuk bízzuk online hirdetéseinket. Miért is tennénk másként?

Profi, szakszerű csapat, akik nem csak az online marketing és a weboldal készítés terén vannak képbe, hanem az üzleti élettel is, így órási támasz és segítség számunkra a velük való munka, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Bővebben:

https://adnetmedia.hu/weboldal-keszites/